2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Közel 10 %-al nőtt tavalyhoz képest az Erkel Hotel forgalma

Vendég forgalomban és bevételben is növekvő tendenciát jegyezhet fel az Erkel Hotel. Az ide érkező vendégek 80 %-a Budapestről vagy Kelet-Magyarországról érkezik, külföldi vendégek 80 %-a pedig Romániából utazik a Fürdővárosba.

Tóth Gábor a szálloda igazgatója szerint a forgalomnövekedés köszönhető annak, hogy idén szinte minden napra jutott egy-egy színes program a városban, a széles programválaszték pedig ide vonzotta a turistákat.

Az Erkel Hotel az egyetlen szálláshely Gyulán, ahol közvetlen az átjárás a Várfürdőbe. Ez is első szempont a turistáknál foglaláskor, ugyanakkor Tóth Gábor hozzátette, hogy a legnagyobb vonzerő és a szállodának páratlan “kínálata” a látogatók számára nem más, mint maga Gyula városa.

Az előrejelzések szerint őszi szezonnak is pozitívabban indul neki az Erkel Hotel, azaz már most több foglalás érkezett az őszi hónapokra, mint az elmúlt évben. Bíznak benne, hogy a növekvő tendencia jövőre is elmondható lesz a főszezon után.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …