2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia – Taksony SE 4-0

A Taksonyt fogadta vasárnap a Szeged-Grosics Akadémia az NB III. Közép csoportjának 5. fordulójában. A vendégek két döntetlennel, egy vereséggel és egy győzelemmel érkeztek Gyulára, míg a hazaiak a 4 forduló alatt háromszor begyűjtötték a három pontot.

Szigetvári Ádám játékvezető sípszava után három perccel megszületett az első hazai találat. Zabari indult meg a szélen, majd Máténak passzolt, aki nem hibázott. 28 perc játékot követően tovább növelte előnyét a Szeged-Grosics. Achim ívelését Máté csúsztatta fejjel a kapuba. 72 perc játékot követően tovább növelte előnyét a Szeged-Grosics. Achim szabadrúgását a taksonyi védők között Germán fejelte a kapuba. A hosszabbítás harmadik percében megszerezte a negyedik találatát is a Szeged-Grosics. Oláh indította Povázsait, kinek lövését Iváncsics Oláh elé tolta, aki nem hibázott, és mattolta a vendég kaput. Szeged-Grosics Akadémia – Taksony SE 4-0.

A Szeged-Grosics Akadémia 5 fordulót követően az első helyen áll a tabellán. A csapat vasárnap idegenben, a Dabas ellen lép pályára, a következő hazai mérkőzést szeptember 16-án, vasárnap, a Paks II. ellen játsszák.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …