2022. november 30., szerda
FONTOS

Elaludt a padon, ismerőse fosztotta ki Gyulán

A kép illusztráció

Kifosztással gyanúsít a rendőrség egy nőt, mert Gyulán, a Kossuth téren, az egyik padon alvó ismerősétől elvette a mobiltelefonját.

A Gyulai Rendőrkapitányságon 2018. szeptember 4-én tett bejelentést egy férfi arról, hogy három nappal korábban Gyulán, a Kossuth téren valaki elvette tőle a mobiltelefonját.

Több ismerősével beszélgetett, majd ittassága miatt, kezében a készülékkel, elaludt egy padon. Amikor felébredt, nem volt meg a telefonja.

Az ismerősei még a közelben voltak, kérdőre vonta őket, de tagadták, hogy elvették volna tőle. A rendőrök 2018. szeptember 5-én előállították a férfi egyik ismerősét, egy sarkadi nőt, aki a rendőrök felszólítására önként átadta mobiltelefont. A nő állítása szerint meg akarta leckéztetni ismerősét, hogy máskor jobban vigyázzon a dolgaira. A telefonból kivette a SIM kártyát és eldobta, a készüléket pedig el akarta adni.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 30 éves sarkadi nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A telefont a rendőrök visszaadták a férfinak.

Nézze meg ezt is:

A vasúti átjárókban történő helyes áthaladásra hívja fel a figyelmet a rendőrség

A biztonsági öv használatára rendszerint felhívják a figyelmet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Emellett a …