2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 09. 07.

Témák:

– Szombat reggel megkezdődik a Béke sugárút ikonikusnak mondható vadgesztenye fasorának megújítása. A következő hetekben 38 egyedet vágnak ki félpályás útzár mellett. Miután ez a munka véget ért, 45 új fát ültetnek el a területen.

– Küzdi Ágnes iskolaorvos csütörtökön vehette át a Libor János díjat. A nyár folyamán Semmelweis napi ünnepséget tartottak a Vigadóban, Küzdi Ágnes azonban nem tudott részt venni a rendezvényen, így most Görgényi Ernő polgármester adta át neki az elismerést.

– Szombat délután 15 órakor, az Almásy kastély főbejárata elől indul az a várostúra, mely során Kocsis János idegenvezető tolmácsolása mellett kereshetik fel a résztvevők a Mogyoróssy Jánoshoz kapcsolódó, fontos gyulai helyszíneket. Az ingyenes Mogyoróssy várostúra várhatóan másfél órás lesz, vagyis bőven a múzeum alapításának 150. évfordulójára rendezett kiállítás megnyitója előtt visszaérnek a kirándulók.

– A légzést nem szabad abbahagyni: ezt tartja a hosszú élet titkának Nyeste Lajos. A 90 éves ünnepelt hangsúlyozta, hiányzik számára a fizikai munka.

– Négy balesetben hatan sérültek meg csütörtökön, Békés megyében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …