2024. április 24., szerda
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia U19 – Videoton U19 1-3

Két győzelemmel érkezett a fürdővárosba a Videoton a kiemelt U19-es, NB II-es bajnokság 3. fordulójában. A házigazda Grosics nem kezdte jól a szezont, a csapat neve mellett eddig két vereség szerepelt.

A 7. percben egy szöglet után szerezték meg a vezetést a fehérváriak, a Kertész Dániel által kiütött labdát végül Mezei Balázs helyezte a kapuba. Két perc múlva Lengyel Máté tette a labdát bal külsővel a gyulai kapu rövid oldalába.

A két gyors gól után a hazai együttes próbált szépíteni, két esetben is Mészáros András előtt adódott lehetőség a gólszerzésre.

Épphogy elkezdődött a második félidő, amikor Bitó Martin beadását nézte el a vendég védelem, az üresen maradt Mészáros pedig élt a lehetőséggel, és szépített.

A folytatásban a Szeged-Grosics Akadémia próbált egyenlíteni, miközben a Videoton ellentámadásai sem voltak veszélytelenek. A 78. percben Paublusztig Tamás lőtt távolról dupla kapufát, de a túloldalon egy perc múlva egy szerencsétlen góllal el is dőlt a találkozó. A hátralévő percekben ugyan mindkét csapat szerezhetett volna gólt, de végül a Videoton 3-1-re nyert a Szeged-Grosics Akadémia ellen.

Három forduló után a Szeged-Grosics a 15. helyen áll, a csapat szombaton, a Kaposvár otthonában próbálhat meg javítani.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …