2024. március 29., péntek
FONTOS

Érték és Minőség Nagydíjat nyert a Gyulai Grillkolbász termékcsalád

A 150 éves gyulai húsipar évfordulóját ünneplő Gyulahús Kft. a tavasszal megrendezett nemzetközi termékbírálaton 2 aranycsillagot kapott Gyulai Kézműves Vékonykolbász után a Parlamentben vehette át újabb elismerését.

A Grillkolbász termékek fejlesztése valódi piaci igényekre épül. Több fordulóban tesztelték mind hazai, mind nemzetközi piacokon mielőtt piaci bevezetését véglegesítették.

Az Érték és Minőség díjról Az elmúlt évtizedek alatt sokat változott a gazdasági helyzet, megnőttek az exportlehetőségek és az export törekvések egyaránt. A sokasodó, immáron határainkon túlról is érkező megkeresések új és új elvárásokat jeleztek. Növekvő igény mutatkozik, olyan megkülönböztető jelekre, védjegyekre, amelyek inkább a kiemelkedő teljesítményekre hívják fel a figyelmet.
A pályázat kiírói és támogatói ez új minőségtanúsító védjegy megalapításával és működtetésével adnak nagyobb lehetőséget azon vállalkozásoknak, akik termékük magas minőségének hangsúlyozásával akarnak kitűnni a hazai és nemzetközi termék-kavalkádból.
Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy a kiválóságot fogja képviselni a mai kor követelményeinek megfelelően az ősi tradíciókra alapozva.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …