2022. december 5., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 09. 17.

Témák:

– Országos szintű eseményen hívták fel a figyelmet a közlekedés legfontosabb szabályaira, valamint a leggyakrabban előforduló veszélyhelyzetekre Békéscsabán. Ezen a héten rendezik meg a Biztonság hete elnevezésű programot, ahol életszerű baleseti szituációk által tanulhatunk, mi a teendő baleset esetén, illetve hogyan előzzük meg a bajt.

– Az épített és régészeti örökség ingyenes, élményszerű bemutatása volt a célja a hétvégén megrendezett Kulturális Örökség Napjainak Gyulán. A két nap alatt az Almásy-kastély időszaki tárlatát, azaz a 150 éves Erkel Ferenc Múzeumot bemutató kiállítást, a kastély Török tornyát, az Erkel Ferenc Emlékház tantermét, a Szent Miklós parkban található egykori alispáni lakot, a Béke sugárúti evangélikus templomot és a Petőfi téri református templomot nyitották meg a látogatók előtt.

– A hétvégén Mezőberényben tartotta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a járási mentőcsoportok összevont törzsvezetési- és terepgyakorlatát. Az esemény célja az volt, hogy a mentőszervezetek tagjai tapasztalatot szerezzenek a viharok utáni kárelhárításról, valamint fejlesszék az együttműködést a hivatásos erőkkel.

– Az NB I-es Paks fiókcsapatát fogadta szombat délután a Szeged-Grosics Akadémia Gyulán. Az NB III Közép csoportjának listavezetője a győzelem reményében lépett pályára.

– Megfenyegette és a bevételt követelte az eladótól egy fiatal fiú Eleken, egy dohányboltban. A rendőrök egy órán belül elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 30.

Témák: – Közel háromszáz facsemetét és több ezer cserjét ültetnek el ezekben a hetekben Gyulán. …