2024. április 19., péntek
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia U17 – KTE Labdarúgó Akadémia U17 2-4

Nem indult jól a 2018/19-es idény Szeged-Grosics Akadémia U17-es csapatának, hiszen két vereséggel és egy döntetlennel várta a negyedik fordulót a Kecskemét ellen.

Varga László játékvezető sípszava után egy perccel már megszerezte a vezetést a Kecskemét. Barkóczi ívelt középre, melybe Nagy beleért, de a tovább szálló labdát Szalai a kapuba lőtte. A nyolcadik percben a másik oldalon Hevesi lövése vétett irányt. 21 perc játékot követően Bojtos lövése szállt a kapu fölé. Egy minutummal később Kasztel szabadrúgása ment a kapu mellé.

A 25. percben egyenlített a hazai csapat. Egy ívelést követően Lestyán csúsztatta fejjel a kapuba a labdát. A 31. minutumban Récsei próbálkozott távolról. Öt perccel később Szalai lövését Nagy tolta a kapu mellé. A 43. percben ismét megszerezte a vezetést a Kecskemét, amikor Ugrai szabadrúgásból mattolta a gyulai kaput. Egy perccel később egyenlített a Szeged-Grosics. Bidzilya szabadrúgása visszakerült a gyulai játékos elé, aki másodjára már betalált a vendég kapuba.

A gólgazdag első játékrészt követően a második félidőben is hasonló temperamentummal lépett a pályára mindkét csapat. A 49. percben Faragó lövése a kapufát döngette. Egy óra játékot követően a hazaiak szabadrúgásból veszélyeztettek. A 75. percben egy vendég szöglet után Ugrai duplázott, megszerezve ismét a vezetést a Kecskemétnek. A 81., majd a 86. percben is tovább veszélyeztetett a vendég csapat. A 90. minutumban pedig tovább növelte előnyét a Kecskemét. Faragó lövését védte Nagy, de a kipattanót Bessenyei már a kapuba helyezte. Két perccel később büntetőt ítélt Varga játékvezető, melyet Kasztel nem tudott értékesíteni.

A Szeged-Grosics Akadémia szeptember 22-én a Kaposvár, szeptember 29-én pedig a Békéscsaba ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését október 6-án, szombaton a Gyirmót ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …