2024. március 29., péntek
FONTOS

Az egyiptomi piramisok legújabb titkait tárta fel Pécsi Ágnes

Kutatásait elősegítette pályafutása során, hogy 5 évet élt Egyiptomban, majd hazaköltözése után is évente kétszer tanulmányozza a helyszínen a piramisokat.

Főleg a halállal kapcsolatos dolgok foglalkoztatják az egyiptológián belül Pécsi Ágnest, ugyanis az egyiptomiaknak véleménye szerint derűs halálfelfogása van, ami rendkívül érdekes egy európai kutató számára. Hétfői, gyulai látogatása során elmondta, hogy a leghitelesebb információkat valóban a helyszínen tárja fel az egyiptológus, azonban számos olyan hiteles szakember is létezik, akik még nem jártak az ókori építményeknél.

Az emberek a különböző filmek miatt gyakran téves képet alkotnak az ókori egyiptomiakról. Pécsi Ágnes a kételyek és a félreértések tisztázása után beszámolt a legújabb felfedezésről is. Egy japán kutató állapította meg, hogy a Gízai Nagy Piramisban egy úgynevezett anomáliát találtak.

A kozmikus sugárzást 6 hónapig vizsgálta 3 különböző, egymástól független kutatócsoport, akik ugyanarra az eredményre jutottak. Pécsi Ágnes három hét múlva közelebb kerül a rejtélyhez, ugyanis a helyszínen fogja vizsgálni a frissen feltárt, titkokat rejtő anomáliát.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …