2024. március 29., péntek
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 5-0

A Hódmezővásárhelyt fogadta vasárnap a Szeged-Grosics Akadémia az NB III. Közép csoportjának 9. fordulójában. Az eddig még nyeretlen, sereghajtó vendégek egy jó eredmény reményében érkeztek Gyulára, míg a forduló előtt harmadik hazaiak továbbra is a tabella első helyére pályáznak.

A 14. percben megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics. Coroian ívelt a középen érkező Máténak, aki nem hibázott.

A 34. percben Farkas lerántása után Szabó játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Máté magabiztosan teljesítette.

Az első játékrész hosszabbításában tovább növelte előnyét a Szeged-Grosics. Pászka szabadrúgását Germán csúsztatta fejjel a kapuba.

A 47. percben egy szöglet után Farkas csúsztatott középre, majd Germán próbálkozását Krnács védte. Egy perccel később tovább növelte előnyét a Szeged-Grosics. Oláh vezette a labdát a kapu felé, majd szerelték, de a labda tovább gurult, amit Máté a kapuba juttatott.

A 82. minutumban Pászka szabadrúgását Germán fejjel továbbította a kapuba, de ismét lest intett a partjelző, így az eredmény maradt a 4-0, egészen a 86. percig.

Ekkor Mangával szabálytalankodott Mezei, így Szabó játékvezető büntetőt ítélt . A tizenegyest Máté rúgta magabiztosan a vendég kapuba, ezzel megszerezve saját maga negyedik, csapata ötödik találatát. Az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Szeged-Grosics Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 5-0.

A Szeged-Grosics vasárnap a Kozármisleny ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését október 21-én, vasárnap a Dunaújváros ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …