2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 10. 09.

Témák:

– Kamionforduló és parkoló épül a Henyei úton és Csikoséri soron, fejlesztik a közvilágítást és az optikai hálózatot, valamint kamerarendszert építenek ki. Már javában zajlanak az Északi Ipari Park fejlesztési munkálatai, amely közel 85 millió forint európai uniós támogatásból, valamint 2 millió forint önkormányzati forrásból valósul meg.

– Az építészetben dolgozó szakemberek számára fontos, hogy mindig friss információval rendelkezzenek a folyamatosan megújuló jogszabályokról. Ennek érdekében tartott éves konferenciát és szakmai képzést az Építész- és Mérnöki-, valamint a Kereskedelmi és Iparkamara Békéscsabán.

– Mintegy 300 résztvevővel rendezték meg az idősek napi ünnepséget Gyulán. A tornacsarnokban megválasztották az év nagyszüleit, és átadták a diploma honoris elismerést.

– 200 garnitúra felszerelést kaptak a gyulai labdarúgás utánpótlás csapatai. A legújabb felszerelések majd a hivatalos átadó után kerülnek a gyerekekhez. A 6 millió forintos támogatásból egy pár sportszár, edzőfelszerelés, melegítő, kabát és két mez jut a Gyulasport minden fiatal labdarúgójának.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …