2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 10. 10.

Témák:

– Magyar-román konferenciát és üzletember találkozót tartottak szerdán, Békéscsabán. A két országban összesen 8 megyét érintő projektek elsősorban arra irányulnak, hogy közös turisztikai pontokat alakítsanak ki.

– Együttműködési megállapodást írt alá a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete. A szerda délelőtti eseményen elhangzott, a 2017-es adatok alapján Békésben 21 ezer 156-an jelentek meg véradáson. Ez országos szinten is kiváló adatnak számít.

– Hamarosan megoldódhat a lakosságot évek óta zavaró, törökzugi trafó ügye – jelentette be Kónya István alpolgármester. A 3Témában emellett szó esett arról, hogy elindult az új, egész életen át tartó tanulást célzó program, és hogy hol épül Gyulán a következő kültéri fitneszpark.

– Új kihangosító rendszert ellenőriznek csütörtökön, 11 órától a Gyulahús Kétegyházi úti üzeménél. Ha a hűtőház tetején megszólalnak a hangszórók, a hangokat akár egy kilométerre is lehet majd hallani.

– Két, az U17-es, NB II-es bajnokságot gyengébben kezdő együttes csapott össze a hétvégén, Gyulán. A Szeged-Grosics Akadémia a Gyirmót együttesét fogadta.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …