2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 10. 18.

Témák:

– Elfogadhatatlan a felújított dénesmajori útszakasz állapota, az ügy mellett pedig továbbra is kiáll a gyulai önkormányzat – hangzott el az október 18-ai testületi ülésen. Csütörtök délelőtt szóba került még a gyulai elkerülő út felújítása, a paradicsomi lakótelep tömbházai közti kis játszóterek jövője, valamint a Gyula-Városerdő kerékpárút megépítése.

– Kitüntette a Honvédelmi Minisztérium Görgényi Ernőt, Gyula polgármesterét.

– 100 férőhelyes munkásszállás megépítésére vonatkozó támogatási szerződést írt alá csütörtök délután a megyei kormányhivatal és a füzesgyarmati önkormányzat. A projektre 174 millió forint vissza nem térítendő és 12 millió visszatérítendő támogatást kapott a város.

– Kiválasztották a Közüzem szakemberei azokat a vadgesztenyefákat, melyeket hamarosan a Béke sugárúton ültetnek el. Jó hír, hogy a tervezett 45-höz képest 61 növény teszi szebbé a város egyik legjellegzetesebb fasorát.

– Közel egy évvel ezelőtt indult el a városban az idősek informatikai képzése, azóta két hetes ütemben zajlanak a tanfolyamok. Az idősek ingyen tanulhatnak számítógépes alapismereteket. Az Évgyűrűkben Erdődi Ferenc mutatta be a képzéssel kapcsolatos tudnivalókat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …