2024. március 29., péntek
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia – Szentlőrinc SE 0-1

A tabella első helyén álló Szentlőrinc csapatát fogadta vasárnap a Szeged-Grosics Akadémia az NB III. Közép csoportjának 12. fordulójában. A Baranya megyeiek eddig még csak az első két fordulóban találtak legyőzőre, azóta mind a kilenc mérkőzésen begyűjtötték a három pontot. A hazaiak győzelem esetén átvehették volna a vezetést a tabellán.

Nazsa Tamás játékvezető sípszava után a hazaiak kezdték a mérkőzést. Az első helyzet a Szentlőrinc előtt adódott, de Sili lövését Aleksic védte. Nem sokkal később a hazai csapat is feljegyezhette első helyzetét. Achim ívelt a kapu előterébe, ahol a vendég védelemből Harsányi nem tudta levenni a labdát, így Máté megszerezte azt. A szentlőrinci védők között végül lőtt, de a lövést fogta a vendég kapus.

Negyed óra játék után közel került a vezetés megszerzéséhez a Szeged-Grosics. Achim passzolt Máténak, aki szemfüles volt, hiszen Pacéka elhagyta a büntetőterületet, így az üres kapu irányába ívelt. A próbálkozás végén nem született gól.

A második félidő elején is veszélyeztetett a hazai csapat. Máté jutott labdához a védők között, majd Erdeinek passzolt, aki Bodót lőtte ki. Ezt követően Cigan is próbálkozott, de az ő lövése is elakadt a védelemben.

A 83. percben még Pászka próbálkozott távolról, de az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Szeged-Grosics Akadémia – Szentlőrinc SE 0-1.

A Szeged-Grosics vasárnap az Iváncsa ellen lép pályára. A csapat következő, egyben utolsó őszi hazai mérkőzését november 11-én, vasárnap a SZEOL ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …