2024. április 24., szerda
FONTOS
https://www.youtube.com/watch?v=YAbEUgNVsLA&feature=youtu.be

Gyula Tv Híradó 2018. 10. 30.

Témák:

– 42 millió forintból újították fel Gyulán a Szentpálfalvát és Máriafalvát összekötő Kosztolányi utca útburkolatát. A 363 méter hosszú, kavicsos felületű szakaszt dupla aszfaltrétegű útburkolat váltotta fel. Két héten belül az utcát keresztező vasúti átkelőhelynél a további jelzőtáblák kiépítik, később pedig a gyalogos járdát egy vaskorláttal választják el az úttesttől.

– Taroltak a gyulai úszók a hetedik alkalommal megrendezett Várfürdő Kupán. A hazai versenyzők 84 éremmel zárták a viadalt, ebből 29 arany volt.

– Egy 49 éves pályafutás alatt nem kis rutint és tapasztalatot lehet szerezni. Suhajda János szülész-nőgyógyász főorvos pontosan ennyi ideje dolgozik a gyulai kórházban. Az idei Pándy Emlékérmes a Kézjegyben beszélt a tapasztalatairól.

– Minden, a matematikával kapcsolatos, negatív sztereotípiát cáfolt a Bolyai csapatverseny, melyen csak Gyulán több, mint 300 érdeklődő fiatal vett részt. A napokban a zeneiskolában tartották a megyei döntő eredményhirdetését.

– Sikertörténetnek tűnik az ifjúsági bérlet bevezetése Gyulán. A fiataloknak szóló színházi előadások iránt rendszerint komoly érdeklődés tapasztalható, nem volt ez másképp a Zrínyi Ilonáról szóló monodráma kapcsán sem.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …