2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Lezárt ügy: megölte nagymamáját Sarkadkeresztúron

Baltával többször fejen ütötte nagymamáját egy nő Sarkadkeresztúron. Az idős asszony belehalt sérüléseibe. Az unoka ezután levette róla az arany ékszereket, amelyeket el akart adni azért, hogy pénzhez jusson. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Megölte 81 éves nagymamáját egy nő 2017. november 10-én, Sarkadkeresztúron. Az akkor 35 éves M. Mónika előző nap, 18 óra körül busszal érkezett Tiszakécskéről Sarkadkeresztúrra. Az idős asszonynak nem szólt előre, hogy meglátogatja, váratlanul jelent meg nála és pénzt kért tőle. Összeszólalkoztak, a vita reggel is folytatódott. A nő fél 7 körül az udvari szerszámosból bevitt a konyhába egy baltát, amit a kabátja alá rejtett, majd amikor a nagymamája háttal állt neki, kétszer fejen ütötte. Körülbelül negyed óra múlva újra megütötte. Miután az idős asszony meghalt, levette róla az arany nyakláncát, fülbevalóit és a holttestet az udvaron egy szemetes konténerbe tette. A házban megpróbálta eltüntetni a nyomokat, takarítani kezdett, majd a nagymama laptopjával és ékszereivel el akart menekülni. Közben megérkezett az egyik szomszéd és több családtag is, akik értesítették a rendőrséget. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a nőt feltartóztatták és előállították.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Mónikát előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettel, és kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. október 29-én átadta az ügyészségnek.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …