2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 02.

Témák:

– Pályaorientációs családi napot szervezett a Békés Megyei Kormányhivatal a korábbi munkaügyi központban, Békéscsabán. A program középpontjában az állt, hogy személyre szabott tanácsadás keretében segítsenek a pályaválasztás előtt álló általános iskolásoknak.

– Ötvenöt évvel ezelőtt, a gyulai Új Református temetőben temették el József Dezső festőművészt. A Gyulai Városbarátok Köre gyűjtötte össze a sírkő felújításához szükséges összeget, a rendbetétel pedig az idei évben meg is valósult. Mindenszentek napjához közeledve Székely Árpád, a szervezet elnökségi tagja egy általa írt, József Dezső életéről szóló könyvet is bemutatott.

– “Jazzkívánságműsor” várta az érdeklődőket a Gyulai Várszínház kamaratermében. Az esten a közönség a Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta előadásában bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhetett, amit a zenekar jazzben játszott el.

– Szakmai továbbképzésen vettek részt Gyulán a Szeged-Grosics Akadémia szegedi és fürdővárosi edzői. A szakemberek a megfelelő csapattaktikával foglalkoztak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …