2024. március 29., péntek
FONTOS

Megtartotta éves fórumát a Polgári Nyugdíjas Egyesület

A Polgári Nyugdíjas Egyesület 18 éve fogadja a tagokat a városban. Az egyesület jelenleg több, mint 100 taggal büszkélkedhet, akikkel közösen programokat, összejöveteleket, kirándulásokat szerveznek. Az elmúlt egy évben is több helyre látogattak el, ezeket az emlékeket elevenítették fel az egyesület kedd délutáni fórumán.
A Gyulai Polgári Nyugdíjas Egyesület legutóbb egy zalakarosi kirándulást szervezett közösségi programként, és a következő évben is hasonló utazásokkal szeretné izgalmassá és boldoggá tenni a tagok nyugdíjas éveit.
A közösen szervezett programok mellett városi rendezvényeken, megemlékezéseken is részt szokott venni az egyesület. Legutóbb az 56-os megemlékezésen rótták le tiszteletüket koszorúzással. Az eseményen minden évben részt vesz Görgényi Ernő polgármester is, aki a városban történtekről számol be az egyesületi tagoknak, ők pedig jelzik észrevételüket, tapasztalataikat. Ez alkalommal a város vezetője elfoglaltsága miatt nem tudott eljönni, de a kirándulások emlékei mellett a város életéről, helyzetéről is szó esett a fórumon.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …