2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 13.

Témák:

– Valamennyi, állami fenntartású általános iskola épületét korszerűsítik Gyulán. Hétfő délután a felújított gyulavári intézményt is átadták, amely ezentúl 21. századi körülmények között fogadja 159 tanulóját.

– Alig több, mint egy évtizede még az intézmény bezárása is szóba került, az elmúlt években viszont töretlenül fejlődik a Máriafalvi óvoda. Hétfőn új ágyakat kaptak a gyerekek.

– November 13-án, a magyar nyelv napja alkalmából közel 300 óvodás és iskolás szavalta el együtt Dsida Jenő „Az én dalom” című versét. A rendezvényen a Pernahajder Campbell együttes Arany, Petőfi és kortárs költemények megzenésítésével szórakoztatta a jelenlévőket.

– A katolikus közösség tagjai találkoztak az elmúlt szombaton a “Nádi” katolikus bálon. A zenés, táncos estet 2016-ban hívták életre a szervezők. Az esemény legfőbb célja a közösség összekovácsolása.

– Az út melletti, felújított csárdát nézte, ezért nem vette észre időben a főúton átkelő két, idős nőt annak a kisteherautónak a vezetője, mely idén áprilisban okozott balesetet Gyula és Békéscsaba között. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

– Kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak a rendőrök november 12-én, kedden egy személygépkocsiban, Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …