2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 14.

Témák:

– Idén is kétnapos pályaválasztási vásárt rendez Békéscsabán közel 100 kiállítóval a kormányhivatal, mely a megye legnagyobb ilyen rendezvénye. A börzén a legnagyobb szerepet a hiányszakmák kapták, ugyanis a munkaerőhiány az egyik legfontosabb megoldandó probléma, nem csak Békés megyében.

– Nem volt olyan hónap az idei évben, melyben ne nőtt volna a vendégéjszakák száma Gyulán – mondta Komoróczki Aliz a 3Témában. A turisztikai kft vezetője arról számolt be, hogy az év első kilenc hónapjában tovább nőtt a város idegenforgalmi teljesítménye.

– Jöjjön létre egy mindenki számára elfogadható megoldás – mondta a gyógyszertári helyzet kapcsán a szerdai, városházi sajtótájékoztatón Görgényi Ernő polgármester. Az eseményen elhangzott, a felek csütörtökön, a fürdővárosban tárgyalnak a patikák éjszakai ügyeletéről.

– Erősítik a „mesterkultuszt” – mondta a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara békéscsabai rendezvénye kapcsán orosz Tivadar. A szervezet elnöke a mesterlevelek átadása kapcsán úgy fogalmazott, az ország nem teljesíthet jók, ha nincsenek képzett szakemberei.

– 120 középiskolás diák mérettette meg magát az idei 24 órás vetélkedőn Gyulán. Az esemény célja, hogy a résztvevők közelebbről megismerjék Gyulát, és eközben barátságok alakuljanak ki.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …