2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Január elején kell benyújtaniuk pályázataikat a civileknek

Nagy volt az érdeklődés a jövő évi, civil szervezeteket érintő pályázati lehetőségek iránt a keddi, békéscsabai rendezvényen.

A megyében található, közel 2500 civil szervezet fele rendszeresen pályázati források bevonásával próbálja hatékonyabbá tenni munkáját. Az eseményen a jövőre vonatkozó legfontosabb változásokról esett szó, ezentúl a szervezetek egyszerre is beadhatják a működési és szakmai pályázatukat a Nemzeti Együttműködési Alaphoz. A lehetőségekkel kapcsolatban minden megyében helyben lehet érdeklődni a Civil Információs Centrumnál.

Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár az eseményen elmondta, hogy azok a regionális egyesületek és alapítványok, melyeknek 5 millió forintnál kevesebb a bevétele, egy egyszerűsített pályázatot is benyújthatnak.

Az információs tájékoztatón az is elhangzott, hogy a szervezeteknek nem idén decemberben kell benyújtaniuk pályázataikat, hanem 2019 január elején.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …