2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 21.

Témák:

– Közel 1,2 milliárd forintból korszerűsítik a szeghalmi belvízrendszer legkritikusabb pontjait. A közel 20 ezer ember életét érintő beruházás részleteit a vízügyi igazgatóság gyulai központjában ismertették.

– Sikeres volt a gyulai adománybolt „Szeretet szombat” című rendezvénye, mely során rászorulók juthattak fillérekért jó minőségű ruhákért. Herczegné Szabó Marianna, a megyei sm egyesület elnöke a 3Témában erről és a civil szervezetek pályázati lehetőségeiről is beszélt.

– November 18. napján, életének 64. évében, türelemmel és méltósággal viselt, hosszantartó betegség után elhunyt Veress Gabriella címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész – tájékoztatott Berg Márta megyei főügyész-helyettes.

– Próbariadó során gyakorlatoztak a Gyulahúsnál szerda délelőtt. A teszt alatt azt feltételezték, hogy egy szivattyú csatlakozási pontja meghibásodott és így nagy mennyiségű ammónia került a levegőbe. A gyakorlat legfontosabb feladata az volt, hogy a probléma elhárításában résztvevők minél jobban összekovácsolódjanak, és mindenki tisztában legyen az ilyenkor szükséges teendőkkel.

– Kilenc év élményanyagából készített válogatást Radnóti Edit, aki a Világjáró Gyulaiak elnevezésű programsorozat keretein belül spanyolországi kalandjairól beszélt a könyvtárban. Az előadó minden évben visszalátogat az országba egy hosszabb-rövidebb időszakra.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …