2023. február 1., szerda
FONTOS

Minősítő oklevelet kapott a „Muzsikál az erdő”

2018. november 19-én a 15 éves „Muzsikál az erdő” Minősítő Oklevelet vett át, melynek értelmében a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat a „Minősített Fesztivál” címet viseli.

Az oklevél átadó ünnepségre a Magyar Fesztivál Szövetség évadzáró konferenciáján, Budapesten került sor. Az oklevelet Márta István elnök adta át, átvette Szabó Lajos, a „Muzsikál az erdő” főszervezője, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnöke és Matúz Viktória, a Muzsikál az Erdő Alapítvány titkára.
A minősítés folyamata egy külső szakember személyes jelenlétével valósult meg, szigorú szakmai szempontrendszer alapján. A minősítés egy országos, nívós végjegy, amely reprezentálja egy-egy fesztivál, rendezvénysorozat színvonalát, így a 15 éves munka elismerése, megerősítése a „Muzsikál az erdő” esetében.

A „Muzsikál az erdő” „fesztivált bárhol meg lehet rendezni, de sehol máshol nem lehet megrendezni, hiszen a fesztivál szervezőinek lelke találkozott az erdő lelkével. A fő cél a természet szeretetének erősítése a művészet erejével. A környezettudatosság fontosságának erősítése, a természet kincseinek megismertetése a részvevőkkel. A szervezők olyan helyszíneket választottak ki, amelyek ismertek a turisták előtt, de olyan aspektusból mutatják meg azokat, amire mindenki rácsodálkozik. A fellépők válogatása, a szervezők lelkesedése új dimenzióban mutatja be az erdőt.” – idézet Elekes Zoltán, a Magyar Fesztivál Szövetség alelnökétől, a „Muzsikál az erdő”-ről készített minősítő szövegből.
Az országos elismerés új lendületet ad a szervezőknek, a megújulás rendezőelve az eddig kialakult szervezési elvek megőrzésével és a minőség további előtérbe helyezésével valósul meg. A „Muzsikál az erdő” résztvevői a jövőben is természetes léptékű valóságba érkeznek, melyben jól érezik magunkat a családtagjainkkal, barátainkkal és új ismerőseinkkel együtt.

A 2019-es évadban várjuk az érdeklődőket a „Minősített Fesztivál” címet birtokló „Muzsikál az erdő” rendezvényekre! Részletes információinkat megtalálják a www.muzsikalazerdo.hu-n.

Nézze meg ezt is:

Több, mint 200 diák írta meg a felvételit az Erkelben

  Már több éves hagyomány, hogy helyszínt biztosít a központi írásbeli vizsgák számára az Erkel …