2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 29.

Témák:

– A Korábban Érkeztem Alapítvány és gyulai gimnazisták közösen igyekeztek megteremteni az ünnepi hangulatot a gyulai gyermekosztályon. Az iskolások díszeket készítettek a folyosókra, hogy azok a gyerekek se maradjanak ki a karácsonyi hangulatból, akik az ünnepek alatt is kórházban lesznek.

– Díjazták a legjobbakat a Márton napi rajzpályázat eredményhirdetésén. Az idei, jubileumi eseményre több, mint 200 pályamű érkezett, melyből 40-et jutalmaztak.

– Drogprevenciós előadást láthatott kedden a főleg fiatalokból álló közönség a Gyulai Várszínházban. A Hadart Társulat a Webáruház című ifjúsági színdarabot mutatta be, melynek középpontjában két lány története áll, akik tudatmódosító szerekkel kerülnek kapcsolatba, majd folyamatos testi és lelki leépülésen mennek át.

– Milyen az élet egy kistestvérrel: ezt a témát dolgozta fel legutóbbi produkciójában a Tick-Tack Bábszínház. Fizi Miska kishúgát, a hisztis Editkét az Ewoldt Elíz óvoda növendékei is megismerhették.

– Defektet kapott egy autós csütörtök délelőtt, a békéscsabai Bartók Béla úton. A nőnek két rendőrjárőr segített – tájékoztatott az esetről a megyei főkapitányság.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …