2024. április 24., szerda
FONTOS

Így készül a Gyulai Disznósajt

A Gyulai Disznósajt a tipikus magyar húskészítmény gyulai fűszerezésű változata.

A hagyományos disznósajt elkészítésének technológiája két napos. Az első lépés, amikor a disznófejet 4-5 órán át átfőzik gőzzel, 85 fokon. A főtt disznófejet, miután kihűlt, kézzel alaposan kicsontozzák, hiszen ez a disznósajt legnagyobb volumenű alapanyaga.

A disznósajt elkészítésének folyamatát Braunné Pavelka Márta, a Gyulahús Kft üzemvezetője mutatja be részletesen Spiritusz című műsorunkban.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …