2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 05.

Témák:

– Világviszonylatban a legjobbak közé tartozik a magyar méz, hazánkban viszont még mindig népszerűsíteni kell a fogyasztását, mert keveset eszünk belőle. A 3Témában a pénteken kezdődő mézes fesztivál apropóján esett szó az ágazatot érintő, legfontosabb kérdésekről.

– A családok védelme, megerősítése áll a legújabb Nemzeti Konzultáció középpontjában. A témáról és a konzultációban való részvétel fontosságáról Kovács József országgyűlési képviselő tartott sajtótájékoztatót.

– Az online és az offline világ veszélyeiről hallgattak interaktív előadásokat a diákok, a rendezvényen szó volt az e-sportról és az adatvédelemről is. Továbbá 9 iskola diákönkormányzata vehette át a díjat nyertes pályázatáért.

– Szilágyi Adrienn könyvét mutatták be november 29-én a gyulai könyvtárban. Az új kötet „Az uradalom elvesztése” címet kapta, és a Harruckern család mellett a 19. századi, Békés megyei nemesi családok életéről ad képet.

– Érzelmes vígjátékot láthatott a közönség a Gyulai Várszínház kamaratermében. A darabban mindenki számára ismerős párkapcsolati helyzetek jelentek meg Gregor Bernadett és Viczián Ottó előadásában.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …