2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 11.

Témák:

– A tereprendezés már hétfőn megkezdődik, és jövő őszre be is fejezik a Gyula és Városerdő közötti kerékpárút megépítését – hangzott el a kedd délelőtti sajtótájékoztatón. A félmilliárd forintos beruházás része a Temesvári út végén lévő szakasz korszerűsítése is.

– Átadták a még nyáron bemutatott új mezeket a Gyulasport utánpótláscsapatai számára. A gyerekek nem csak mezekkel, hanem komplett edzőfelszereléssel gazdagodtak egy összesen 6 millió forintos támogatásnak köszönhetően.

– Lényegében befejeződött az Ewoldt Elíz óvoda udvarának korszerűsítése, hiszen több játékelem már nem fér el az épületet övező területen. Hétfőn egy új hintát vehettek birtokba a gyerekek.

– 170 pályázó közül a legjobb 39-et díjazták az Én karácsonyom elnevezésű rajzpályázat eredményhirdetésén, a Pándy Kálmán Tagkórház Árvay-termében. A hagyományteremtő programon 3 korcsoport szabadon választott technikával elkészített műveit értékelte a zsűri.

– Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a 63 éves gyulai férfival szemben, aki idén áprilisban Békéscsaba külterületén, a Veszely csárdánál teherautóval ütött el két idős nőt – tájékoztatott Berg Márta megyei főügyész-helyettes.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …