2020. február 28., péntek
FONTOS

Segítséget ajánlott, aztán meglopta az idős nőt

Békéscsabán őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, mert pénzt lopott egy nőtől. Felajánlotta neki, hogy segít vinni a táskáját, majd amikor leültek egy padra és a nő körülbelül fél percig nem figyelt, kivette a táskájából a pénztárcáját. A rendőrök egy nap alatt elfogták.

Egy nap alatt elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint meglopott egy szarvasi nőt 2018. december 12-én 11 óra 45 perc körül a békéscsabai autóbusz-pályaudvaron. A 63 éves F. Mihály az egyik bevásárlóközpontban szólította meg az idős asszonyt. Beszélgetni kezdett vele, a bizalmába férkőzött és felajánlotta neki, hogy segít vinni a táskáját. Elkísérte az autóbusz-pályaudvarra, ahol leültek egy padra. Amikor a nő körülbelül fél percig nem figyelt a táskájára, a férfi kivette belőle a pénztárcát benne több tízezer forinttal és elment. Kicsit távolabb kiürítette a tárcát és bedobta egy szemetesbe.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a lopás vétség elkövetésével gyanúsítható férfit 2018. december 13-án elfogták, majd őrizetbe vették. A pénz egy részét megtalálták nála és lefoglalták.

Nézze meg ezt is:

106-tal hajtott Békéscsaba belterületén

Az elmúlt hétvégén a békéscsabai rendőrök 54 gyorshajtót mértek be. Az egyik autós lakott területen …