2023. február 1., szerda
FONTOS

Két baleset történt tegnap Békés megyében

Békés megyében 2018. december 15-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Gyulai úton, 0 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és oszlopnak ütközött. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Csabacsűd külterületén, 9 óra után néhány perccel egy kisbusz lesodródott az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben öten könnyebben megsérültek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. december 15-én 23 óra 15 perc körül, Sarkadon, a Vasút utcában. Egy kisteherautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A veresegyházi férfit a rendőrjárőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 2018. december 15-én, 20 óra 30 perc körül egy román férfi kilépésre jelentkezett egy személygépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedélye hamis. A 28 éves I. Florint ezért előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. december 15-én, 7 óra körül, Békéscsabán elfogtak egy gerlai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék és a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 34 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Nézze meg ezt is:

Négy baleset történt Békésben

A 47-es számú főúton, Kamut külterületén 2023. január 27-én 6 óra 30 perc körül egy …