2020. február 28., péntek
FONTOS

Ittasan vezettek, balesetet okoztak

Békéscsabán, Békésen és Orosházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békésen, a Szarvasi utcában, 16 óra 15 perc körül két személygépkocsi összeütközött. Személyi sérülés nem történt, de az egyik jármű vezetője elhajtott a helyszínről. A rendőrök az autóst néhány perc múlva megtalálták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntető feljelentést tettek ellene. Emellett a békési férfi ellen szabálysértési eljárás is indul, mert jogosítványa nincsen.

Békéscsabán, a Bercsényi utcában, 22 óra 15 perc körül egy személyautó lesodródott az útról és oszlopnak ütközött. Ebben a balesetben sem sérült meg senki, de a jármű vezetőjénél a szonda pozitív értéket mutatott. A békéscsabai férfit a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd jogosítványát bevonták és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Orosházán, a Sziget utca és a Hosszú utca kereszteződésében, 23 óra körül egy személygépkocsi letért az útról, majd oszlopnak ütközött. Itt sem történt személyi sérülés, de az autót vezető orosházi férfinál szintén alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök őt is előállították orvosi vizsgálatra, mintavételre, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

106-tal hajtott Békéscsaba belterületén

Az elmúlt hétvégén a békéscsabai rendőrök 54 gyorshajtót mértek be. Az egyik autós lakott területen …