2024. április 16., kedd
FONTOS

Megkezdte a felkészülést a Szeged-Grosics Akadémia

A gyulai Grosics Akadémia egyik műfüves pályáján kezdte meg a téli felkészülést az NB III-as Szeged-Grosics Akadémia. A keret összetételében jelentős változás nem történt, a csapat meghatározó tagjai munkába álltak, új emberként a Dunaújvárostól érkező védekező középpályás, Zvara Dávid, valamint a Kaposvártól elváló, korábban 70 meccset kék-feketében is játszó Andorka Péter jelent meg a tréningen.

A klub menedzsmentje tárgyal még további játékosokkal, és az sem kizárt, hogy lesznek távozók, de a tavalyi együttes gerince megmarad, így a csapat jó eséllyel száll harcba a feljutást érő bajnoki címért. A felkészülést az a Joao Janeiro irányítja, aki az őszi szezon végén vette át a gárdát.

A Szeged-Grosics az első felkészülési mérkőzést a Makó ellen játssza, majd az UTA Arad és a Hódmezővásárhely ellen is pályára lépnek. A februári, törökországi edzőtáborban erősebb riválisok várnak Germán Tamásékra, hiszen a Rapid Bukarest mellett a szintén román Craiova és az orosz Krasznodar is a tervezett ellenfelek között van. A hó végén a Füzesgyarmattal és a Szeghalommal meccsel a csapat, az első bajnokit március harmadikán a Grosics Akadémián játsszák a Pécs ellen.

Nézze meg ezt is:

Sokkolja a nézőket az Alzheimerről szóló film

  Péntek délután a művelődési házban vetítették Kollár István, Alzheimer című díjnyertes dokumentumfilmjét. A megdöbbentő …