2024. április 20., szombat
FONTOS

Idén is folytatódnak a fejlesztések a Gyulasportnál

A videó elején látható felvételek még korábban készültek a városi sportcsarnokban, itt éppen óvodás gyermekekkel próbálják megszerettetni a mozgást, a labdarúgást.

A csarnok lényegében folyamatos kihasználtsággal működik, péntek délelőtt az Implom iskolások testnevelés óráját tartották. Kertes István, a Gyulasport ügyvezetője elmondta, az elmúlt évek fejlesztései után mostmár egészen jó körülmények fogadják itt a sportolókat, ezzel együtt még mindig akad tennivaló.

A sporttelepen szeretnék a k1-es pályát felújítani, itt a szintezés és a gyepszőnyeg csere mellett az öntöző rendszer telepítése és a gépbeszerzések számítanak jelentős tételnek. Emellett idén sor kerülhet a teniszpályák melletti műfüves kispálya felújítására is.

Kertes István azt mondta, mindegyik sportág területén történt tavaly valamilyen előrelépés. Az atlétáknál Süli Richárd Budapesten folytatja tanulmányait, de vannak új tehetségek, akik képesek lehetnek az eredményes szereplésre. A kosárlabda területén színvonalas munka folyt, tavaly új program indult, mellyel a legkisebbeket célozták meg. A labdarúgás utánpótlás területén sincs ok a panaszra, noha erős a konkurenciaharc. Kézilabdában nem kevesebb, mint 11 korosztályos csapatot állítottak fel, itt a felnőtt csapat szereplésével is elégedettek lehetnek.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …