2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyulához kötötték a céljai Kertes Istvánt

Tanulmányai alatt több városban is megfordult Kertes István, aki jelenleg a Gyulasport Nonprofit Kft ügyvezetőjeként és atlétika edzőként dolgozik városunkban. A korábbi kitérők ellenére céljai mindig is Gyulához kötötték, és itt szerette volna építeni edzői karrierjét. Elmondható, hogy az évek során ezt sikeresen tette, hiszen több fiatal atlétát kinevelt már, akik országos szinten is kiemelkedő eredményt értek el.
Minden egyes sportágnak az atlétika az alapja – említette Kézjegy című műsorunkban a tréner. Ebből kifolyólag Kertes István nem csak atlétákat készít fel a versenysportra, hanem labdarúgó csapatoknál is megfordult, mint erőnléti edző. Hozzátette, hogy a sportsikerek is fontosak, ugyanakkor egy pártfogó, egyben edző, karrierje során máshonnan meríti a pozitív energiákat.

Ahogy a legtöbb gyerek labdajátékkal kezdi el sportkarrierjét, úgy Kertes Istvánhoz is közel állt a labdarúgás fiatal korban. Ennek ellenére mindig az atlétika maradt a fő profilja és ebben a szakágban tanulta el edzőitől az alapokat, valamint azt a szemléletmódot, melyet a mostani tanítványainak is igyekszik átadni.

A gyulai edző legutóbb Kis Petra Sárával örülhetett egy országos sportsikernek, ugyanis a fedett pályás szezon közepén, Budapesten ért el harmadik helyezést a fiatal atléta, Kertes István felkészítésével. A Híradó utáni Kézjegyben a gyulai edző munkásságáról többet is megtudhatnak nézőink.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …