2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 02. 07.

Témák:

– Nem hozott igazi meglepetést az a sajtótájékoztató, mely a gyulai Fidesz tagságának a döntését ismertette az őszi, önkormányzati választásokkal kapcsolatban. Polgármesternek továbbra is Görgényi Ernőt jelölik, és a képviselők között is mindössze egy változás várható, Galbács Mihály helyett Veres Andrást tervezik indítani a hármas körzetben.

– Immár nyolcadik alkalommal díjazta a Gyulait a MagyarBrands. A szerda délutáni sajtótájékoztatón elhangzott, a Gyulai az ország 20 legismertebb márkáinak egyike, országos szinten az emberek 95 százaléka hallott már róla.

– Csütörtök reggel megkezdődött a gyulavári játszótér fejlesztése. Szabó Károly képviselő elmondta, most egy drótköteles hintát helyeznek el itt, de tervezik a további bővítést is.

– Bizonyos betegségek gyakrabban fordulnak elő a kor előrehaladtával. Ez azonban nem törvényszerű, így érdemes nagy hangsúlyt fektetni a prevencióra – hangzott el Évgyűrűk című műsorunkban, melyben a gyulai egészségfejlesztési iroda működését ismerhetik meg.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …