2024. április 19., péntek
FONTOS

Nyolcadszor kapta meg a MagyarBrands elismerést a Gyulai

Kiváló fogyasztói márka elismerésében részesült a Gyulai. A húsipari vállalat ezáltal immár nyolcadik alkalommal vehette át a MagyarBrands program oklevelét. A díjátadó előtt lehetőség volt üzemlátogatásra is az önkormányzati cég két telephelyén. Inzám Andrea brand manager megosztotta az itt szerzett élményeket.

A MagyarBrands kitüntetést kilenc évvel ezelőtt azzal a céllal hozták létre, hogy kiemeljék az ország legeredményesebb magyar vonatkozású márkáit. Inzám Andrea elmondta, a márkák vizsgálatakor több szempontot vesznek figyelembe, mint például azt, hogy az adott brand-et mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országunkhoz, milyen a hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében, valamint hogy mennyire ismert vagy kedvelt.

A sajtótájékoztatón kiderült, a GFK Hungária Piackutató Intézet felmérései szerint az emberek 95 százaléka ismeri a Gyulai márkát, ezáltal az ország 20 legkedveltebb brandjeinek egyike.
Daka Zsolt ügyvezető kiemelte, a 2013-ban megnyitott Gyulahús Kft egyik, ha nem a legfőbb célja a Gyulai brand erősítése és a fogyasztók bizalmának visszaállítása volt. Ennek eredménye az immár nyolcadik alkalommal elnyert MagyarBrands elismerés.

A díj a vásárlók számára is segítséget nyújt a termékek kiválasztásához.

Nézze meg ezt is:

Az észt nagykövet tartott előadást a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán

  2023-ban a finn, idén pedig az észt nagykövet látogatott a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai …