2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 02. 20.

Témák:

– Szerdán Békés megye is csatlakozott az Országos Innovációs Fórum elnevezésű konzultációsorozathoz, mely egy hónap alatt 25 helyszínen nyújt lehetőséget javaslatok és szakmai vélemények nyilvánítására. Békéscsabán a kis- és közepes vállalkozások, illetve a tudásközpontok megjelent képviselői többek között a megújult kutatás-fejlesztési és innovációs rendszerrel, a pályázatokkal kapcsolatos tapasztalatokkal ismerkedtek meg.

– Biztos benne a VOSZ megyei elnöke, hogy néhány éven belül Békés megyében is felbukkan majd egy igazán nagy befektető, mely számos munkahelyet hoz létre a térségben. Nagy Mihály László a 3Témában azt mondta, a mezőgazdaság és az arra épülő feldolgozóipar területén még nagyon nagy, kihasználatlan lehetőségeink vannak.

– 18 parkoló épül a Nürnbergi utcában. A több, mint 5 millió forintos beruházás első ütemében a szegélyezés és az alépítmény készül el, az aszfaltozási munkákat áprilisban végzik el.

– Négyoldalú együttműködési megállapodást kötött a Szeged-Csanádi Egyházmegye, a Gál Ferenc Főiskola, valamint a Békés és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Szegeden.

– A tavalyi siker után idén folytatódik a városi virágosztási program Gyulán. Alt Norbert alpolgármester arról számolt be, hogy mind a 10 városrészben ingyen juthatnak növényekhez az ott élők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …