2024. április 16., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 02. 21.

Témák:

– A magyar ápolók napja alkalmából adtak át kitüntetéseket a Békés Megyei Központi Kórház szakdolgozóinak. Az ünnepségen elhangzott, az egészségügyi ágazatban dolgozók a szakmán kívül a betegek lelkét is ápolják.

– Az öngondoskodás jelentőségéről és a pénzügyi tudatosságról is előadást tartottak Békéscsabán a Tudatosan a jövő biztonságáért elnevezésű rendezvényen. A programsorozat célja, hogy minél fiatalabb korban ismertessék a felelősségteljes pénzhasználat és az öngondoskodás gyakorlatát.

– A gyulai önkormányzat még 2016-ban valósított meg több, mint 5 millió forint értékű eszközfejlesztést gyulai idős klubokban. Kiss Szabolcs, a gyulai kistérségi szociális intézmény vezetője és Kóra János szociális munkatárs Évgyűrűk című műsorunkban beszéltek arról, hogyan szeretnék bővíteni az idősek informatikai ismereteit.

– Figurális és kozmikus motívumok egyaránt feltűnnek Nógrádi Kiss Magdolna napokban megnyílt, gyulai tárlatán. A művész számos külföldi és hazai tárlat után mutatkozott be a fürdővárosban.

– Alig több mint egy hónap alatt a gyanú szerint három városban hat helyről lopott egy férfi Békés megyében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 11.

Témák: – A költészet megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni. A József Attila szobornál a …