2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Veres Laura lett 2018 legeredményesebb úszója

Az eddigi legsikeresebb évét zárta a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya.

A napokban közel 230 úszó és edzőik éves munkáját, eredményeit értékelték az évzáró ünnepségen. A sikerességhez nemcsak a sportolók, de az őket nevelő szülők, felkészítő edzők is ugyanúgy hozzájárultak, mint a város, a várfürdő vagy a Gyulahús kft anyagi támogatásaikkal – hangzott el az eseményen.

Ebben az évben a kétszeres országos bajnok Veres Laura vehette át a legeredményesebbnek járó serleget. A Kassai Péter vándorkupát pedig Daka Anett kapta.
Több, mint két évtizede nem volt ilyen eredményes a gyulai úszócsapat, mondta el Tóth András vezetőedző, hiszen az országban közel 110 csapat működik, ebből a Várfürdő sportolói teljesítményüknek köszönhetően 2018-ban a 29. helyezést érték el. Ilyen eredményre még nem volt példa, fejtette ki a vezetőedző, mivel korábban nem tudtak bekerülni az első 40 helyezett közé.

Tóth András hozzátette, nagy büszkeséggel tölti el az is, hogy a váltók olyan élsportolók mellett úszhattak, mint Verrasztó Evelyn vagy Jakabos Zsuzsanna. Az évértékelő közös szórakozással zárult az AquaPalotában.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …