2024. április 23., kedd
FONTOS

Otigba Kenneth látogatott el a gyulai Göndöcs középiskolába

Különleges vendég érkezett hétfőn a Göndöcs Benedek Középiskolába, ugyanis a jelenleg a Ferencvárosban futballozó Otigba Kenneth látogatott el Gyulára.

Czirok Sándor igazgató éppen a tőle kapott ajándékmezt mutatta be a jelenlévőknek. A Nigériában született, de Gyulán nevelkedett fiatal labdarúgó egykor a fürdővárosban kezdte el karrierjét, azóta pedig a holland élvonalban 88 mérkőzésen lépett pályára a Heerenveen csapatában, majd egy törökországi kitérő után 2017-ben a Ferencvárosba igazolt. A gyulai középiskolába most azért látogatott el az eddig kétszeres magyar válogatott labdarúgó, hogy bemutassa Gyuláról induló karrierjét, és tanácsokat adjon arról, hogy hogyan lehet egy kis városból elindulva sikereket elérni.

Otigba Kenneth jelenleg az első helyen tanyázik csapatával a Magyar NB I-ben. Sérülése és januári műtéte miatt most nem tud pályára lépni, de hamarosan újra pályára léphet.

A fiatal labdarúgó előadása során igyekezett arra is kitérni, hogy milyen különbségek tapasztalhatóak a külföldi és hazai futball terén. Ezután az eseményen résztvevő diákok szabadon kérdezhették a Ferencváros labdarúgóját.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …