2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019.03.06

Témák:

– 16,5 millió forintból 10 parkolót építenek ki a tűzoltósággal szemben, a Bartók Béla úti lakótömbök között. A beruházásra a közeli gimnáziumokba és a zeneiskolába érkező autósforgalom miatt volt szükség. A jelenlegi alapozási és szegélyezési munkálatok két héten belül készülnek el, a teljes aszfaltréteg pedig áprilisban lesz kész.

– Érezhetően javult az adómorál az elmúlt években – hangsúlyozta a 3Témában Ráfi Péter, a NAV megyei igazgatóságának osztályvezetője. A műsorban szó esett a közelmúlt legfontosabb szabályváltozásairól, melyek pozitívan érintették a családi kedvezmények és a cafetéria rendszerét.

– Idén augusztusig megoldódik az Észak-Törökzugi trafó ügye. Kónya István a kedd délutáni sajtótájékoztatón azt a helyet is bemutatta, ahol az új trafóház épül majd.

– Társművészet-művésztársak címmel nyílt tárlat a Békés Megyei Levéltárban. A kiállításon Kner Imre és Mata János együttműködése, közös munkája során keletkezett rajzokat, nyomtatványokat, valamint kettejük levelezését tekinthetik meg az érdeklődők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …