2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Idén 30 éves a Gyulai Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület

A legfontosabb napirendi pontok a tavalyi év programjainak az értékelése volt a Gyulai Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület év eleji értekezletén.

A 2019-es közgyűlés emellett tisztújító közgyűlés volt. Az elnöki és a titkári pozícióban Debreczeni Jánosné és Mészár Ferencné tovább vállalva megbízott feladatait maradt tisztségében, változás az elnökségi tagok személyében történt. Az egyesületen belül idén is több programmal és utazással készülnek a tagok számára, köztük a Tisza-parti találkozást ebben az évben is megszervezik.

A nyugdíjasok körében a legnépszerűbb programsorozat a Nyugdíjas Akadémia, melynek keretében az időseket érintő témákban szerveznek előadásokat a Gál Ferenc Főiskolán. A gyulai nyugdíjas egyesület ebben az évben ünnepli 30. születésnapját, melyet április 26-án szeretnének megünnepelni egy nagyszabású rendezvénnyel a Vigadóban.

A műsorban szó esett még az idei szenior táncfesztiválról is, amely minden évben sok érdeklődőt vonz. A nyári programok között több egynapos kirándulás is szerepel a naptárban.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …