2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula TV Híradó 2019.03.12.

Témák:

– Hat elnöki elismerést adtak át a napokban Békéscsabán megtartott ünnepi megyegyűlésen. A díjban olyanok részesülhettek, akik Békés megyében hosszú ideje kiemelkedően magas színvonalú munkát végeztek, vagy egy cselekedettel a megye jó hírnevét öregbítették.

– A közelmúltban Budapesten rendezték meg a magyar fedettpályás ifjúsági és junior atlétikai bajnokságot, ahol a gyulaiak egyik versenyzője is dobogóra állhatott. A 2002-es születésű Molnár Balázs 3000 méteres síkfutásban nyert bronzérmet.

– Díjazták a Biztonságos közlekedés gyermekszemmel elnevezésű rajzpályázat legjobbjait. A verseny idén a mobiltelefon és a fülhallgató használatának veszélyeire hívta fel a figyelmet.

– Spanyol táncóra várja az érdeklődőket minden pénteken az Erkel Ferenc Művelődési Központ. Az órákat Cristóbal Garcia Ferrer vezeti, aki a Barcelonai Egyetemen végzett, és nem olyan régen költözött Gyulára.

– Az ügyészség bíróság elé állította azt a hajléktalan nőt, aki idős főbérlőjét fosztotta ki annak Mágocsi utcai házánál. A 36 éves nő az utcán vett el 8500 forintot a 85 éves asszonytól.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …