2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 03. 13.

Témák:

– A Kárpát-régióban elsőként vált a gyulai önkormányzat az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiemelt önkormányzati partnerévé – jelentették be kedden, Budapesten, a Benczúr Házban tartott sajtótájékoztatón. A szervezet célja a minőségi magyar termékek és szolgáltatások elismerése, és támogatása.

– Közel 200 kortárs segítőt képeztek ki Gyulán az elmúlt bő egy évtized alatt. Mindezt Szabó Enikő, a Gyulai Ifjúsági Központ szakmai vezetője annak kapcsán mondta el, hogy városunkban rendezték meg az érintettek országos találkozóját.

– Mindkét fél számára tartogat előnyöket az a megállapodás, melyet a napokban a Békés Megyei Kormányhivatal és a Civil Szervezetek Szövetsége kötött. Utóbbi egyesület közel száz tagot tömörít, így jelentős társadalmi bázissal bír.

– A hungarikumok és a Békés megyei értékek álltak a középpontban a mai napon megrendezett megyei szintű iskolás vetélkedőn Békéscsabán. A megmérettetésre 9 városból 11 iskola tanulói érkeztek, akikre 8 feladat várt. A győztes csapat tovább utazhat a verseny országos döntőjére, emellett egy 5 fős erdélyi utazás volt a tét.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …