2024. március 29., péntek
FONTOS

129-cel ment egy autó Békéscsaba belvárosában

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

A közlekedési balesetek, a közúti tragédiák számának csökkentése érdekében a rendőrség Békés megyében is folyamatosan végez sebességellenőrzést. Az egyik készülékkel a rendőrök 2019. március 15-én délelőtt Békéscsaba belvárosában, a Berényi úton igyekeztek kiszűrni a forgalomból a szabálytalankodókat. Egy személygépkocsi vezetője a Szarvasi út felől a Kossuth tér irányába tartott úgy, hogy jelentősen túllépte a lakott területre érvényes sebességkorlátozást. A megengedett 50 km/óra helyett 129 km/óra sebességgel hajtott.

A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal. A szabályok betartása csökkenti a balesetek bekövetkezésének esélyét. A rendőrség ezért kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan, vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel a közlekedő partnereikre is!

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …