2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 03. 21.

Témák:

– Közel 194 millió forintból újult meg a Gyulai Közüzemi Kft épülete. A beruházás során teljes külső hőszigetelést kapott a létesítmény, kicserélték a nyílászárókat, egy 50 kW-os napelemes kiserőművet építettek, valamint az épületen belül egy teljes hőszivattyús hűtő-fűtő rendszert alakítottak ki.

– 16 millió forintból szinte teljesen megújul az Esze Tamás utcai civil központ – jelentették be a csütörtök délelőtt, a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón. Az épület belső tereinek modernizálása mellett az udvar is megszépül.

– A tavasz közeledtével gyakoribbak a lakásbetörések, főleg a besurranó tolvajok használják ki a nyitott ablakokat, ajtókat. Erre Bátkai Miklós rendőr alezredes hívta fel a figyelmet Évgyűrűk című műsorunkban, ő az időseket érintő bűnmegelőzési kérdésekről beszélt.

– A napokban a Társadalmi felelősségvállalás elnevezésű szakmai projekt keretein belül látogatott Gyulára 10 egri civilszervezet 12 tagja. A kétnapos program során felkeresték az SM Adományboltot is, ahol ruhákból, tányérokból és poharakból álló csomagokat ajánlottak fel.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …