2024. április 17., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 03. 27.

Témák:

– Javában zajlanak a 444 millió forint összértékű munkálatok a gyulai elkerülő úton. A mostani, közel 2 kilométeres szakasz várhatóan nyárra elkészül, de a közútkezelő keresi a lehetőséget a most kimaradó szakasz felújítására is.

A legkülönlegesebb vendégek, a leghosszabb tárlatvezetés vagy éppen a látogatóközpont jövője is szóba került a 3Témában, melynek vendége ezúttal Dombi Ildikó ügyvezető igazgató volt. A műsorban elhangzott, az Almásy kastély az egész országban referenciaként szolgál a múzeumi szakma számára.

– Első alkalommal adták át a Békés Megye Védelméért elnevezésű elismerést Békéscsabán, a kormányhivatalban. Ezzel együtt a közbiztonság növelése érdekében, országos szinten egyedülálló megállapodást kötött a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége és a Kormányhivatal.

– Nagyszabású showműsorral kecsegtet Gyula a nyári programkínálatok elején, ugyanis május 4-én az Omega együttes látogat el a Várkertbe. Az 1962-ben alakult, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockegyüttes utoljára közel 30 éve adott koncertet a fürdővárosban.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 11.

Témák: – A költészet megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni. A József Attila szobornál a …