2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 03. 29.

Témák:

– Az 1958-ban fúrt gyógyvizes “1-es” kút rekonstrukciója valósul meg a napokban a Gyulai Várfürdő területén. A jövőbeni termálvíz felület bővítéséhez a létesítmény számára elengedhetetlen a felújítás.

– A megelőzés fontosságáról tartott konferenciát a Munkavédelmi Főosztály és a Kormányhivatal csütörtökön, a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az eseményen olyan tájékoztató anyagokat és programok terveit osztották meg, mely elsősorban a kis- és középvállalkozók tájékoztatását célozza meg például a munkavédelemmel, a foglalkoztatással vagy akár a katasztrófavédelemmel kapcsolatban.

– A Gyulai Várszínház tavaly nyáron bemutatott, a Nemzeti Színházzal közösen létrehozott saját előadása bekerült a Pécsi Országos Színházi Találkozóra. A Caligula helytartója című darab a színházi fesztivál versenyprogramjában a 10 legjobb között szerepel. Elek Tibor igazgató elárulta, ez nagy öröm a Várszínház számára, hiszen korábban nem ért el ekkora sikert az egy évadban bemutatott öt saját előadás.

– Új udvari játékok érkeztek a Gyulavári óvodába a Napsugár alapítvány sikeres pályázatának köszönhetően. Az eseményen elhangzott, még idén további két fontos fejlesztést valósítanak meg az intézményben.

– Autó és kerékpáros ütközött csütörtökön a Scherer Ferenc utcában.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …