2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia – FC Dabas 1-0

A Dabast fogadta vasárnap a Szeged-Grosics Akadémia az NB III. Közép csoportjának 21. fordulójában. A vendégek az előkelő 6. helyről vágtak neki a gyulai mérkőzésnek, míg a hazai csapat a második pozícióban továbbra is versenyben van az NB II-es feljutásért.

Veizer Roland játékvezető sípszava után egy perc sem telt el, mikor egy bedobást követően Oláh próbálkozhatott. A 12. percben Germán lövése kerülte el a kaput. A 27. percben a másik oldalon egy vendég próbálkozás hagyta el a pályát. Fél óra játékot követően Sándli törte át magát a szegedi védelmen, de a végén Achim megállította a támadást. A 40. percben Germán közel járt ahhoz, hogy megszerezze a vezetést, de fejese a kapu mellett hagyta el a pályát.

A 43. percben viszont megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics Akadémia. Pászka szabadrúgását a vendég kapus kiöklözte Oláh elé, aki Farkas elé helyezett. A szegedi védő átemelte a kapust és a kapufát találta el. A kipattanót Andorka juttatta a kapuba.

A hátrányba került Dabas a második félidőben erőre kapott. Az 53. percben Molnár próbálkozott, 6 minutummal később pedig Sándli. Egy óra játékot követően pedig Erős szabadrúgása volt veszélyes a szegedi kapura.

Az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Szeged-Grosics Akadémia – FC Dabas 1-0.

Legközelebb a Szeged-Grosics a Paks II. ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését április 14-én, vasárnap a Kecskemét ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …