2024. április 24., szerda
FONTOS
https://youtu.be/DrZT4BuF058

Gyula Tv Híradó 2019.04.03

Témák:

– Zalakaros mellett egyedül Gyula volt képes legalább 10 százalékos vendégéjszaka szám bővülésre az ország legnépszerűbb, termálfürdős települései közül. Városunk stabilan tartja pozícióit a legerősebb hazai turisztikai központok között, Gyula még a külföldi vendégeket fogadó célpontok listáján is bekerült a TOP 10-be!

– Kék fénnyel világították ki az Almásy-kastélyt az autizmus világnapja alkalmából. Az est folyamán az autizmussal élő iskolások énekkara is fellépett.

– Június 20-a és 23-a között rendezik meg a Romantikus Filmek Fesztiválját Gyulán. Ezen a hétvégén minden a romantika köré épül, a különböző filmek vetítése mellett workshopokon is részt vehetnek az érdeklődők, ahol ismert színészekkel találkozhatnak. Az eseményről szóló sajtótájékoztatón a szervezők elmondták, hogy a jövőben jobban be szeretnék vonni Gyula városát a filmgyártás világába.

– A világhírű fizikusról szóló vetélkedővel zárták le a Bay Zoltánról szóló hetet Gyulaváriban. A programsorozat célja az volt, hogy a fiatalok minél jobban megismerjék munkásságát.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …