2024. április 19., péntek
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia – Kozármisleny FC 1-0

A Kozármislenyt fogadta vasárnap a Szeged-Grosics Akadémia az NB III. Közép csoportjának 25. fordulójában. A vendégek a középmezőnyben harcolnak a pontokért, míg a hazaiak továbbra is arra törekednek, hogy listavezetőként növeljék előnyüket a második Szentlőrinc és a harmadik SZEOL előtt.

A 24. percben megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics. Andorka Cigannak passzolt, aki bevette a vendég kaput. Egy perccel később ismét veszélyeztetett a hazai csapat. Germán lövését hárította Ipacs, a kipattanót pedig az utolsó pillanatban Turi tisztázta. Az ezt követő szögletet Pászka végezte el, Germán fejesét a gólvonalról hárította a védelem. A kipattanót Oláh lőtte a kapura, de Ipacs védett.

A 66. minutumban Pergel próbálkozott. Kis idő múlva pedig Tóth Marcell. 78 perc játékot követően Zvara indította Germánt, de a lövés megakadt egy vendég védőn. Egy minutummal később Achim ívelt Popin fejére, de időben odaért Ipacs. A kipattanót Erdei lőtte a kapu irányába, de Ipacs ismét résen volt. A 84. percben Tóth Marcell helyezett a kapu előterébe, de Pászka időben tisztázott.

A mérkőzés eredménye a hármas sípszóig már nem változott. Szeged-Grosics Akadémia – Kozármisleny FC 1-0.

A Szeged-Grosics Akadémia továbbra is a tabella élén áll. A Szentlőrinc döntetlent játszott a Dunaújvárossal így öt pontra nőtt Joao Janeriro csapatának előnye.

Legközelebb a Szeged-Grosics a negyedik helyezett Dunaújváros, egy héttel később pedig a második helyen álló Szentlőrinc ellen lép pályára. A csapat a következő hazai mérkőzését május 19-én, vasárnap az Iváncsa ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …